Chargement

ONZE OPLOSSING

ZinRgie verzorgt het volledige beheer van uw elektrische laadpalen van verkoop tot onderhoud. Door de opkomst van elektromobiliteit, zorgt ZinRgie voor gepersonaliseerde diensten die zijn aangepast aan uw behoeften.

Onze missie bij ZinRgie is zorgen voor een energietransitie door middel van aangepaste, gepersonaliseerde en innovatieve oplossingen.

Particulieren en professionals

Waarom een ​​elektrisch laadstation plaatsen?

Elk huis en elk bedrijf is op zoek naar kostenbesparingen. Investeren in een elektrische laadpaal verlaagt de financiële lasten aanzienlijk en bevordert de energietransitie.

een team van experten

Onze installateurs, gekwalificeerde en gecertificeerde technici, hebben diepgaande expertise in hun vakgebied. Deze vaardigheid is essentieel voor het omgaan met de gecertificeerde en gekalibreerde apparatuur die in al uw installaties wordt gebruikt. Om een ​​kwaliteitsvolle dienstverlening te garanderen en onze elektrische terminals up-to-date te houden, worden onze experts voortdurend bijgeschoold in de nieuwste technologieën.

ONS DNA.

ZinRgie is gepositioneerd als de onbetwiste leider in zijn vakgebied, klaar om te bloeien en zich te verrijken samen met u.

VERKOOP

ZinRgie is geïnteresseerd in uw werkelijke behoeften om u een 100% gepersonaliseerde oplossing aan te bieden.

INSTALLATIE

Onze gecertificeerde technici installeren de laadpalen persoonlijk na een voorafgaande audit van uw elektrische installatie.

ONDERHOUD

ZinRgie biedt zijn klanten een 100% eersteklas onderhoudsservice, gericht op het anticiperen op storingen en het garanderen van de levensduur van uw installatie.

Discutons

CONTACTEER  ONS

Alle rechten voorbehouden. ZinRgie SRL BE 0765.491.831

© Mogelijk gemaakt door Sterra.co